Üzleti kapcsolatok

Egyre több vendégünk keres meg olyan szándékkal, hogy üzleti profilját spanyolországi piacon is ki szeretné teljesíteni és ügyfelei között szeretné tudni a spanyol piacot is. Ehhez nyújtunk nemcsak nyelvi segítséget, hanem mint 20 éve itt elő állampolgár, helyi ismeretet és kapcsolatrendszert is felkínálunk Önnek, hogy minél sikeresebben tudjon kibontakozni magyar vendégeink üzleti élete Spanyolországban. Természetesen, spanyol cégek magyar piac felé érdeklődéséhez is hozzásegítjük a partnerkapcsolatunk ügyfeleit, így az utóbbi évek alatt több sikeres üzletkötést tudunk magunkénak.

A WoW-TERRE SL üzletfilozófiája, hogy vendégeinek minőségi szolgáltatást biztosítson, ezáltal pedig sikeressé tegye a spanyolországi nyaralást, illetve üzleti célú látogatást. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítjük spanyolországi látogatásának / nyaralásának / üzleti tárgyalásának szervezésében.
Cégünk minden olyan engedéllyel rendelkezik, amelyet a spanyol hatóságok követelnek, így megfelel a hivatalos előírásoknak és törvényeknek. Adószámunk: C.I.F: B-55305254, címünk: C/ Falguera 19/A. Buzón 273. Aiguaviva Parc, CP 17411 Vidreres, Girona.