Személyszállítás

Autóbusz-bérlés


• Barangoljon családjával Katalónia középkori falvaiban,
• Járja végig a Costa Brava csodálatos partszakaszát,
• Szervezzen céges kirándulást Barcelonába,
• Hozza el munkatársait, alkalmazottait a katalán fővárosban szervezett megannyi nemzetközi kongresszusra, kiállításra és fórumra,
• Ajándékozza meg üzleti partnereit egy F.C. Barcelona-meccs belépővel és vele egybekötött városlátogatással…

Mindehhez kínáljuk Önnek egyedi igényeinek megfelelő cégtársunk busz-parkját.

Minden autóbusz 4 évnél fiatalabb jármű, kifogástalan technikai állapotban, amelyet folyamatos szervizzel biztosítunk. Buszaink 4, 15,29,55, illetve 71 férőhelyesek, így ajánlatunkat teljes mértékben az Ön igényeihez tudjuk igazítani, a családi kirándulástól a kisebb csoportokon át, az év végi iskolai sok diákos kirándulásokig.

A repülőtéri transzfertől a több napos nyaralás teljes logisztikájának megszervezését magunkra vállaljuk. Igénybe vehetik őket akár egy célirányos útra vagy egész hetes szervezett nyaralásra!

Buszainkhoz magyar-spanyol nyelvű tolmácsot, illetve sok éves tapasztalattal rendelkező idegenvezetést is biztosítani tudunk.
Miért jó Önnek, ha nálunk rendeli meg az utazásához szükséges autóbuszt? A kiváló gépkocsiállományunk révén nem érik majd kellemetlen meglepetések. Abszolút helyismerettel rendelkező sofőrjeink bármilyen váratlan helyzetben feltalálják magukat.Személyre szabott és igényeinek megfelelő autóbuszt biztosítunk utazásaihoz.

Ne utazzon 30 órán át Magyarországról, csak azért, hogy itt, Spanyolországban megfelelő mozgási lehetőséggel rendelkezzen! Utazzon gyorsan és kényelmesen repülővel, mi majd várjuk Önt a barcelonai vagy gironai repülőtéren és megszervezzük teljes itt tartózkodását!

Autóbuszaink felszereltek és felkészültek mindenféle szolgáltatásra, hogy a legjobbat tudják nyújtani vendégeinknek:

· Internet Wifi.
· Audio Hi-Fi.
· TV Plasma/ DVD.
· Univerzális mobiltelefon/laptop-töltő / 220 V
· belső szalonrész
· Zona Bar.
· könyöklővel ellátott ülések
· Bőrhuzatos, állítható ülések
· Függönnyel elkülöníthető magánrész
· Hosstess-szolgálat.
· Idegenvezető és tolmács-szolgáltatás
· Biztonság-szolgálat/ ellenőrző-szolgálat
· 24 h órás segély-szolgálat


A SPAIN-AND-TRAVEL Status transzport-szolgáltatásunkkal rendelkezésére bocsátjuk többéves tapasztalattal rendelkezö gépparkunkat, hogy hivatalos megbeszélésekre, szabadidös tevékenységekre a lehetö legkellemesebb szolgáltatást tudja választani. Ezért felkínáljuk luxus-kisautóbuszaink is, melyek bérelhetöek és teljesen egyénre szabott igényekre tudjuk rendelkezésre bocsátani teljesen egyedi – személyre szabott szolgáltatást nyújtva ezzel.

Számunkra a szolgáltatás élvezet és örömmel valósítjuk meg vendégeink igényeit. Alkalmazkodóképességünk, rugalmasságunk lehetővé teszi, hogy a legkülönfélébb felkéréséknek is eleget tudjunk tenni, mellyel vendégeinket még elégedettebbé tudjuk tenni. Élje meg és évezze a Spain-and-Travel Status-szal való utazás élményét!!

· Repülötéri transzferek.
· Üzleti megbeszélések.
· Kongresszus-konferencia és egyéb rendezvényekhez szükséges személyszállítás
· Sport-rendezvények.
· Városlátogatások
· Exkluzív Shopping tours.
· Golf-körutak