Rólunk

A WoW-TERRE SL spanyolországi székhelyü idegenforgalmi és koordinációs iroda. A szintén spanyolországi székhelyü Español Consulting Affairs SL cég jogutódja.

Széleskörü idegenforgalmi és üzleti szolgáltatásokat kínálunk vendégeinknek és partnereinknek, mint pl programszervezés, asszisztencia, incentiv csoportok teljeskörü programszervezése, tolmácsolás, képviselet, magyar nyelvü idegenvezetés, autó- vagy autóbusz-bérlés, belépöjegyek elöfoglalása, étterem-foglalás, üzleti tárgyalások szervezése, bonyolítása, spanyol-magyar kereskedelmi kapcsolatok építése ..stb.

Cégünk tevékenysége két tevékenységi csoportból épül fel:
1. TURIZMUS / IDEGENFORGALOM
2. MAGYAR-SPANYOL ÜZLETI KAPCSOLATOK TÁMOGATÁSA, KIÉPÍTÉSE.

1. TURIZMUS / IDEGENFORGALOMCégünk az egyéni-, illetve kiscsoportos városlátogatásokra, kirándulásokra szakosodott. Céges kirándulások szervezése specialitásunk. Elsősorban Barcelonában, illetve Barcelona környékén, valamit a Costa Braván nyújtjuk szolgáltatásainkat, de Spanyolország teljes területén otthon vagyunk. 20 éves tapasztalatunknak és munkaszeretetünknek köszönhetően nagyon sokan nemcsak megkedveltek bennünket, így visszatérö utasként évről évre viszont is látjuk egymást. Ezáltal a magyar idegenforgalom egyik piacvezető szervezőjeként vagyunk jelen a piacon és ajánljuk szolgáltatásainkat Önnek. Szakmai csoportunk szakképzett, idegenforgalmi szakdiplomával rendelkező munkatársakból áll. Csapatunk szeretettel várja vendégeit, hogy a spanyol kultúra és élet világába kalauzolhassa az oldal látogatóit, és elégedett vendégként üdvözölhesse évről évre.


2. MAGYAR-SPANYOL ÜZLETI KAPCSOLATOK TÁMOGATÁSA, KIÉPÍTÉSEEgyre több vendégünk keres meg olyan szándékkal, hogy üzleti profilját spanyolországi piacon is ki szeretné teljesíteni és ügyfelei között szeretné tudni a spanyol piacot is. Ehhez nyújtunk nemcsak nyelvi segítséget, hanem mint 20 éve itt elő állampolgár, helyi ismeretet és kapcsolatrendszert is felkínálunk Önnek, hogy minél sikeresebben tudjon kibontakozni magyar vendégeink üzleti élete Spanyolországban. Természetesen, spanyol cégek magyar piac felé érdeklődéséhez is hozzásegítjük a partnerkapcsolatunk ügyfeleit, így az utóbbi évek alatt több sikeres üzletkötést tudunk magunkénak.

A WoW-TERRE SL üzletfilozófiája, hogy vendégeinek minőségi szolgáltatást biztosítson, ezáltal pedig sikeressé tegye a spanyolországi nyaralást, illetve üzleti célú látogatást. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítjük spanyolországi látogatásának / nyaralásának / üzleti tárgyalásának szervezésében.
Cégünk minden olyan engedéllyel rendelkezik, amelyet a spanyol hatóságok követelnek, így megfelel a hivatalos elöírásoknak és törvényeknek. Adószámunk: C.I.F: B-55305254, címünk: C/ Falguera 19/A. Buzón 273. Aiguaviva Parc, CP 17411 Vidreres, Girona.


Szakmai Partnerek

1. TURIZMUS / IDEGENFORGALOM
Mai napig sikeres együttműködési kapcsolatot ápolunk a magyarországi székhelyű Haris Travellel, az Agria Tours-szal, az IBUSZ Utazási Irodával, a Proko Travellel, a Baumann Reisen Utazási Irodával, a Trendal Travellel és az Oláh János vezette ausztrál székhelyü Johnny World Travellel, … és még sok más kollégával.

A cég alapvető politikája, hogy – mint utazási és idegenforgalmi szakcsoport és iroda,- segítse a magyar utazási irodákkal való sikeres és gyümölcsöző együttműködést.

2. MAGYAR-SPANYOL ÜZLETI KAPCSOLATOK TÁMOGATÁSA, KIÉPÍTÉSE

Magyar cégek referenciái:
– FUX Zrt Miskolc
– Makói fokhagymatermelöi Közösség és Szakkollégium
– Daniella Kft (villamosenergia)
– József Attila Gimnázium – Szeged
– Szabadics Zrt, Zalakaros (Közmü és Mélyépítés)

Spanyol cégek referenciái:
– Circontrol Mobility & eMobilityLuxos
– Luxos Packaging SL.
– Etoile Beauty & Persdonal Care


Munkatársaink

Dr. Balogh Emese – jogász


Szakmai referencia

http://kamaraonline.hu/cikk/szucs-sara-ez-a-ceg-a-munkam-iratlan-elismerese

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett vendégeink és ügyfeleink között tartjuk számon!

Addig is köszönjük látogatását és megtisztelő bizalmát cégünk és szolgáltatásaink iránt.

Tisztelettel üdvözli

Szücs Sára Katalin
tulajdonos